Brandstoffen laten leveren voor bedrijven

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om brandstoffen te laten leveren door Ballering Oliehandel. Dit heeft diverse grote voordelen. Zo heb je als ondernemer minder omkijken naar onder andere het transport en het op tijd aanvullen van grondstoffen en hulpmiddelen. Zeker voor bedrijven die in grote mate afhankelijk zijn van brandstoffen, zoals taxibedrijven, transportondernemingen, fabrieken en agrariërs zijn er vele voordelen. Er zijn verschillende soorten brandstoffen die je kunt laten aanleveren, zoals diesel, benzine, kerosine of olie.

Tijd besparen
Bedrijven besparen veel tijd door de brandstoffen te laten aanleveren. Zo maak je het bijvoorbeeld makkelijker voor je werknemers wanneer je als bedrijfsleider veel te maken hebt met vervoer en/of transport, door brandstof te laten leveren bij je bedrijf. Stel dat je bijvoorbeeld een eigen taxicentrale hebt met verschillende chauffeurs in dienst. Voor de duizenden kilometers die gereden worden is veel brandstof nodig. Het is in dit geval al snel de moeite waard om zelf een brandstoftank neer te laten zetten. Je werknemers kunnen voor de start van hun shift bij de eigen centrale tanken, wat niet alleen een hoop tijd scheelt, maar ook een hoop geld. Je medewerkers hoeven niet langer in de rij te staan bij een tankstation, maar kunnen onverstoord ritten uitvoeren.

Geld besparen
Wanneer brandstoffen worden aangeleverd op locatie kan veel geld bespaard worden op deze grondstoffen. Het is namelijk vaak mogelijk om korting te bedingen wanneer je ervoor kiest om een bepaalde hoeveelheid brandstoffen af te nemen. Dit maakt de keuze voor aanlevering van brandstoffen nog logischer. Je bent minder afhankelijk van variabele kosten omdat het niet langer de vraag is bij welk tankstation je werknemers gaan tanken.

Het werk ligt nooit stil
De besparing van tijd en geld is al een belangrijke reden om te kiezen voor georganiseerde brandstoftoevoer. Er is nog een derde voordeel dat dit je oplevert. Zo kun jij als ondernemer altijd door gaan met je werk, omdat je verzekerd bent van voldoende brandstof van hoge kwaliteit. Op het moment dat jij en je werknemers brandstof nodig hebben, is dit aanwezig. Het is niet nodig om aan het einde van de dag nog eens langs het tankstation te rijden waardoor iedereen pas later naar huis kan. Als afnemer ben je daarnaast verzekerd van een hoge kwaliteit brandstof en heb je altijd de zekerheid dat je een voorsprong hebt op jouw concurrenten. Jij weet namelijk altijd dat er brandstof aanwezig is en wat dit je kost. Dit zorgt voor veel transparantie op administratief gebied, waardoor je beter onderbouwde keuzes kunt maken.


Delen